Våre leverandører

 

La Fabrique De Parquet er en historie om fagfolk fra Frankrike som er drevet av tradisjoner og lidenskap til tre, noe som har blitt videreført i arv fra generasjon til generasjon. Dette har ført til unik forståelse av tre som fag. De strenge kravene til råmaterialene og mange kvalitetskontroll er en del av hverdagen. Dette samt moderne og fleksible produksjonsverktøy har ført til tidløs og holdbar parkettgulv. La Fabrique De Parquet står for hele produksjonsprosessen fra a - å, på denne måten sikre de sporbarhet og kvalitet. 

Chevron Parquet ble oprettet i 2016 da Dennis Bergh bestemte seg for å utvikle et selskap som ville være den mest sofistikerte og avanserte produsenten og leverandøren av Chevron og Fiskebensparkett i verden. Chevron Parquet blander en rik historie, ny teknologi og en ekspansiv tilnærming til kreativitet og håndverk, hvilket resulterer i et produkt hvor kvaliteten er følbar. 

Foglie D'Oro er italienske Arte Brottos merkevare, der århundrer av teknikker, visdom, håndverksevner og en smak for skjønnhet er i fokus. Skjønheten med å skape skjønnhet: Dette er det ledende prinsippet, generasjon etter generasjon, av Brotto-familien.


Alma Giori er et familieselskap som ble startet av Pierino Giorio i 1969, han leverte tregulv til lokale familier og i senere tid har selskapet spesialisert seg på produksjon av parkettgulv som kombinerer en kjærlighet til naturlig tre og fint håndverk.
I 2009 lanserte selskapet en internasjonal profil, Alma by Giorio, som fikk raskt anerkjennelse både lokalt og internasjonalt. Kjennetegnet ble høy kvalitet, banebrytende produksjonsteknologi, pålitelighet, effektivitet og profesjonelt utdannet personale. 

 

Bjelin har tilbudt et bredt spekter av flytende gulv siden sin oppstart i 2009 og i 2012 begynte Bjelin å designe og produsere sine egne unike gulvprodukter. Gründerne bak Bjelin har en lang merittliste i gulvbransjen, som starter med oppfinnelsen av laminatgulv i 1977. To tiår senere grunnla det samme teamet Välinge Innovasjon, og revolusjonerte gulvbransjen, ved å finne opp det mekaniske låssystemet som kom til å revolusjonere flytende gulv.