Våre leverandører

Bjelin har tilbudt et bredt spekter av flytende gulv siden sin oppstart i 2009 og i 2012 begynte Bjelin å designe og produsere sine egne unike gulvprodukter. Gründerne bak Bjelin har en lang merittliste i gulvbransjen, som starter med oppfinnelsen av laminatgulv i 1977. To tiår senere grunnla det samme teamet Välinge Innovasjon, og revolusjonerte gulvbransjen, ved å finne opp det mekaniske låssystemet som kom til å revolusjonere flytende gulv.

La Fabrique De Parquet er en historie om fagfolk fra Frankrike som er drevet av tradisjoner og lidenskap til tre, noe som har blitt videreført i arv fra generasjon til generasjon. Dette har ført til unik forståelse av tre som fag. De strenge kravene til råmaterialene og mange kvalitetskontroll er en del av hverdagen. Dette samt moderne og fleksible produksjonsverktøy har ført til tidløs og holdbar parkettgulv. La Fabrique De Parquet står for hele produksjonsprosessen fra a - å, på denne måten sikre de sporbarhet og kvalitet. 

Chevron Parquet ble oprettet i 2016 da Dennis Bergh bestemte seg for å utvikle et selskap som ville være den mest sofistikerte og avanserte produsenten og leverandøren av Chevron og Fiskebensparkett i verden. Chevron Parquet blander en rik historie, ny teknologi og en ekspansiv tilnærming til kreativitet og håndverk, hvilket resulterer i et produkt hvor kvaliteten er følbar. 

Foglie D'Oro er italienske Arte Brottos merkevare, der århundrer av teknikker, visdom, håndverksevner og en smak for skjønnhet er i fokus. Skjønheten med å skape skjønnhet: Dette er det ledende prinsippet, generasjon etter generasjon, av Brotto-familien.

British Ceramic Tile er den største produsenten av gulvfliser og veggfliser i Storbritannia, med en langvarig britisk arv. Kvalitet, design og innovasjon av gulvfliser og veggfliser er i hjertet av alt de gjør, de har et drevne team av kreative designere og teknikere som oversetter nåværende trender og teknologiske fremskritt til utsøkte fliser.

Siden 2007 har Arena vært en tøff utfordrer i det nordiske markedet med et gulv som er en nytelse for både føttene og øynene. Følelsen i rommet er like mye av gulvet som resten av innredningen og Arenas utvalg av gulv er alltid basert på ditt perspektiv fordi du vil alltid finne et gulv som passer deg og ditt hjem. Arenas gulv er svært populære og blir brukt av alt fra enkeltpersoner til arkitekter og interiørdesign fagfolk.

En av de største aktørene i gulvbransjen på verdensbasis. Tarkett Sommer AG ble etablert i slutten av 1997 gjennom sammenslåingen av Sommer Alliberts gulvdivisjon og Tarkett AG. Opprinnelsen til Sommer ble først opprettet i 1887. Bedriften har et bredt sortiment av parkett, vinyl og laminat. Visjonen er å være ledende innenfor miljø-, teknikk- og serviceutvikling samt å øke mulighetene og fleksibiliteten når det gjelder kundetilpasning.

Siden 1967 har svenske Rappgo produsert plankegulv til de som elsker ordentlige tregulv og ikke tar til takke med halvgode løsninger. Kompromissløse tregulv fra Rappgo er etterspurte i tregulv i prestisjeprosjekter verden over.

Selskapet ble grunnlagt i Danmark i 2002 av ingeniørene Jon Skovhus & Søren Gøttrup - Skov & trup = SkovTrup. Det første året var hovedsakelig internasjonal sourcing og salg av industrielle produkter som tre, metall og emballasje. SkovTrup har som mål å selge kvalitet treprodukter fra bærekraftig skogbruk i Europa. De ønsker på ingen måte å selge impregnert trevirke (trevirke som er deponi-kvalifisert etter bruk) eller bidra til å øke forbruket av regnskogen - ofte fra problematiske regnskogsområder. Dette har ført til utviklingen av treprodukter som i mange områder har samme eller bedre egenskaper enn regnskogen. SkovTrup etterstreber alltid etter å være et innovativ selskap. 

Alma Giori er et familieselskap som ble startet av Pierino Giorio i 1969, han leverte tregulv til lokale familier og i senere tid har selskapet spesialisert seg på produksjon av parkettgulv som kombinerer en kjærlighet til naturlig tre og fint håndverk.
I 2009 lanserte selskapet en internasjonal profil, Alma by Giorio, som fikk raskt anerkjennelse både lokalt og internasjonalt. Kjennetegnet ble høy kvalitet, banebrytende produksjonsteknologi, pålitelighet, effektivitet og profesjonelt utdannet personale. 

Familieselskapet Ebeco er et av Skandinavias ledende selskaper innen elektrisk gulvvarme, frostbeskyttelse og andre varmeløsninger for byggarbeidsplasser og industrier.

Ebeco har jobbet med varmeløsninger siden Ebbe Larsson startet selskapet på slutten av 70-tallet. De startet med gulvvarme og innså raskt at det finnes en rekke fordeler med riktig varme på riktig sted. De har derfor utviklet så vel produktene som bruksområdene de kan brukes til. I dag kan de presentere et komplett utvalg varmeløsninger innen fire forretningsområder: innendørs, utendørs, bygging og industri.