Parkett Oslo

En fin parkett kan gjøre mye med et hjem. Ser du etter parkett Oslo? Gulvbutikk.no har mer enn nok å velge i.   


 

Renovering og oppussing er både en spennende og krevende prosess. Det er mange store valg som skal tas og mye logistikk som skal gå opp. Vi i Gulvbutikken AS ønsker å forenkle denne prosessen så mye som mulig ved å gjøre gulvkjøpet til noe gøy og lettvint. 

Ta en titt i nettbutikken vår eller besøk vårt showroom dersom du er på jakt etter parkett Oslo. 

Derfor bør du velge parkett 

Å gå for parkett er et designvalg med mange fordeler:

Eksklusivt utseende

Den største grunnen til at mange velger denne typen gulv er utseendet. Et parkettgulv ser naturlig ut og setter et mer eksklusivt preg på rommet. Det lages i flere forskjellige tresorter, noe som resulterer i et stort utvalg av farger og kvaliteter. Gulvet kan også legges i ulike mønstre og slik skape skiller og kontraster i hjemmet.

Lang holdbarhet

Velger du parkett, velger du et gulv som varer. Til tross for at materialet er noe enklere å lage riper i og overflatisk mindre slitesterkt enn andre materialer, kan gulvet slipes og farges mange ganger før det må byttes ut. Parkett har derfor lang holdbarhet. Om det også overflatebehandles riktig vil det slites enda tregere. 

Enkelt å vedlikeholde

Rengjøring og vedlikehold er viktig å tenke på når det kommer til å velge gulv. Et parkettgulv er lett å vaske. Du kan like gjerne rengjøre med støvsuger, tørrmopp eller en gulvklut du vrir opp godt. Det er lurt å bruke en spesialsåpe, men også zalo egner seg godt. 

Det viktigste her er at grønnsåpe ikke brukes. 

Når det kommer til vedlikehold holder det om gulvet oljes årlig dersom det er oljebehandlet, eller slipes og lakkeres hvert 10-15 år. 

Varme materialer

Komfort og varme er en annen viktig grunn til at parkett er et populært valg. Parkettgulv er mindre gulvkaldt enn for eksempel laminat da det er bygget opp av naturlig tre. Dette er et  levende materiale som resulterer i at det er mer luft mellom fibrene. 

Kvalitet i sentrum

Ser du etter parkett Oslo? I vår nettbutikk finner du inspirasjon til å finne det gulvet som passer deg og din bolig best, i tillegg til oversikt over vårt store utvalg av modeller, farger og bredde. Vi har også flere nyttige tips om de forskjellige gulvtypene for å hjelpe deg både før og etter du velger deg et gulv.

Vårt hovedfokus ligger på kvalitet, slik at din parkett skal vare i lang tid og gi deg minst mulig problemer i årene fremover. Vi bruker kun leverandører som er like opptatt av dette som det vi er, og produsenter som har lang erfaring og høy kompetanse. Ved å tilby den beste teknologien på markedet kan vi gi våre kunder den flotteste og mest holdbare parketten. 

Våre gulv er laget av materialer som tar lang tid å perfeksjonere, dette for at de skal tåle det harde norske klimaet samt nå opp til nye og tradisjonelle norske trender.  

Tilgjengelig

I en oppussingsprosess er det mest behagelig at ting går effektivt og problemfritt for seg. Vi sender deg raskt gratis vareprøver i posten slik at du får prøvd ut favorittene dine hjemme, og bistår deg i å velge ut alternativer. Vi har også et Showroom i Oslo der du kan se alle produktene våre.

Vi har et av de bredeste utvalgene av parkett Oslo. Du kan lese mer om oss på nettsiden vår.

Når du bestiller parkett hos oss vil den komme rett hjem til deg slik at du slipper å tenke på frakt. Bor du i Oslo eller Akershus-området hjelper vi også gjerne til med monteringen!

Du kan ta kontakt med oss 24 timer i døgnet. Send oss en mail eller chatmelding så får du raskt svar. På telefon er vi klare til å hjelpe deg mandag-fredag mellom kl. 10 - 16.

Ser du etter parkett Oslo? Besøk nettbutikken vår eller kom innom showroomet vårt i dag!