Hvorfor velger kunder oss?

Vi er en kundevennlig nettbutikk med fokus på parkett, fiskebensparkett og fliser av den høyeste kvaliteten, til riktig pris, som du kan ha i mange generasjoner Samtidig skal vårt gulv tåle det norske klimaet... Målet vårt er å forenkle oppussing for deg og det gjør vi gjennom å blant annet gjøre gulvkjøp sømløs og ved å gi deg kvalitetsgulv til riktig pris, rett hjem! 

Vi tilbyr blant annet: 

Enkelhet: 

Å pusse opp krever sitt, derfor sørger vi for at gulvkjøp prosessen din er så enkel som mulig. Dette gjør vi blant annet gjennom å gjøre nettbutikken enkel å bruke og levering rett hjem til deg. Vi er også tilgjengelig hvis du lurer på noe, og svarer raskt sånn at du kan fokusere på andre ting. Du kan også gjerne komme innom vårt kontor i Oslo, etter avtale, vi har utstilling/showroom av både parkett og fiskebensparkett. Kontoret ligger på Skøyen - Hoffsveien 1A, 0275 Oslo

Riktig pris i sluttsummen!:

Noen aktører oppgir kvadratmeterpris parkett som blir omgjort til pakkepris. Dette fører oftest til en høyere sluttsum enn du hadde forventet. Vi i Gulvbutikk.no beregner kun det du trenger, nemlig kvadratmeterprisen. Du får dermed en sluttsum som samstemmer med dine forventninger. Enkelt og greit! 

Gode kvantumsrabatter: 

Vi tilbyr veldig gode priser på parkett og fiskebensparkett, jobber kontinuerlig med å gi deg enda bedre priser der det lar seg gjøre ettersom vi er opptatt av du skal ha den beste opplevelsen hos oss.  

Gratis vareprøver: 

Vi leverer vareprøver til din postkasse. For å kunne tilby dette begrenser vi antall vareprøver til 3 per husholdning. Ta gjerne kontakt hvis du trenger veiledning til å finne riktig gulv.  

Landsdekkende levering: 

Vi tilbyr fri frakt for varer over 80 kvm, vi trekker fraktkostnaden i fakturaen, og minimerer fraktkostnader så mye som vi kan. OBS: Levering nord for Trondheim? Ta kontakt og se om vi kan tilby fri frakt.    

Montering i Oslo & Akershus: 

Å legge vårt gulv er relativt enkelt, men hvis du heller vil konsentrere om andre ting da er vi mer enn klare til å være behjelpelig. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker et uforpliktet tilbud for legging av ditt gulv. 

Innovasjon: 

Materialene som brukes for å lage gulv er edle og tar lang tid å perfeksjonere. Det er derfor vi kun samarbeider med produsenter, blant anndre Tarkett, Arena, SkovTrup, Rappgo & Bjoorn, som har lang erfaring, god kunnskap, forstår norske trender og som er villig til å bruke teknologi for å gi deg de beste løsningene på gulvet ditt, både på funksjonalitet og design. 

Kvalitet: 

Vi jobber kun med leverandører som er opptatt av kvalitet derfor tilbyr vi kun det beste, til riktig pris 

Tilgjengelighet: 

Ta gjerne kontakt når som helst på døgnet via e-post eller chatmelding, vi svarer raskt. Du kan selvfølgelig også ringe oss mandag - fredag mellom klokken 10 - 20.  

Inspirasjon: 

Vi bruker mye tid på å finne og lage de riktige inspirasjonsbildene sånn at du kan lene deg tilbake og finne det gulvet som passer deg.