Hvorfor velger kunder oss?

Vi er en kundevennlig nettbutikk med fokus på parkett og fiskebensparkett av den høyeste kvaliteten, som kan nytes i flere generasjoner. Samtidig skal vårt gulv tåle det norske klimaet. Målet vårt er å forenkle oppussing for deg og det gjør vi gjennom å gjøre gulvkjøp enkelt, ved å være innovative og ved å gi deg kvalitetsgulv til riktig pris, rett hjem! 

Vi tilbyr blant annet: 

Enkelhet: 

Å pusse opp krever sitt, derfor sørger vi for at gulvkjøp prosessen din er så enkel som mulig. Dette gjør vi blant annet gjennom å gjøre nettbutikken enkel å bruke og levering rett hjem til deg. Vi er også tilgjengelig hvis du har spørsmål, og svarer raskt sånn at du kan fokusere på andre ting.
Du er også velkommen til å komme innom vårt kontor i Oslo, vi har utstilling/showroom av både parkett og fiskebensparkett. Kontakt oss for avtale. Kontoret ligger på Majorstuen - Schønings gate 2A, 0356 Oslo

Riktig pris i sluttsummen:

Noen aktører oppgir kvadratmeterpris parkett som blir omgjort til pakkepris. Dette fører oftest til en høyere sluttsum enn du hadde forventet. Vi i Gulvbutikk.no beregner kun det du trenger, nemlig kvadratmeterprisen. Du får dermed en sluttsum som samstemmer med dine forventninger. Enkelt og greit! 

Gode kvantumsrabatter: 

Vi tilbyr veldig gode priser på parkett og fiskebensparkett, og jobber kontinuerlig for å kunne gi deg de beste priser fordi vi er opptatt av at du skal ha den beste opplevelsen hos oss.  

Gratis vareprøver: 

Vi leverer vareprøver til postkassen din. For å kunne tilby dette begrenser vi antall vareprøver til 3 per husholdning. Ta gjerne kontakt hvis du trenger veiledning til å finne riktig gulv.  

Landsdekkende levering: 

Vi tilbyr fri frakt for varer over 80 kvm, vi trekker fraktkostnaden i fakturaen, og minimerer fraktkostnader så mye som vi kan.
OBS: Levering nord for Trondheim? Ta kontakt og se om vi kan tilby fri frakt.    

Montering i Oslo & Akershus: 

Å legge vårt gulv er relativt enkelt, men hvis du heller vil fokusere på andre ting da er vi mer enn klare til å hjelpe. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker et uforpliktet tilbud for legging av ditt gulv. 

Innovasjon: 

Materialene som brukes for å lage gulv er edle og tar lang tid å perfeksjonere. Derfor samarbeider vi bare med produsenter som har lang erfaring, god kunnskap, forstår norske trender og som er villige til å bruke den beste teknologien så du får de beste løsningene på gulvet ditt, både på funksjonalitet, design og miljø. 

Kvalitet: 

Vi jobber kun med leverandører som er opptatt av kvalitet, derfor tilbyr vi kun det beste, til riktig pris 

Tilgjengelighet: 

Du kan ta kontakt 24/7 via e-post eller chatmelding, vi svarer raskt. Du kan selvfølgelig også ringe oss mandag - fredag mellom klokken 10 - 16.  

Inspirasjon: 

Vi bruker mye tid på å finne og lage de riktige inspirasjonsbildene sånn at du kan lene deg tilbake og finne det gulvet som passer deg.