Hvordan legge varmefolie

Her er et klipp som viser hvor enkelt det er å legge Ebeco varmefolie.  

Leggeanvisning: Her . Tilbud varmefolie: Her

Gjør det enkelt å installere varme under parkett og laminat. Optimalisert for energieffektiv oppvarming – termostaten EB-Therm 205 som inngår i pakken, har to energisparingsprogrammer; et for hjemmemiljøer og et for kontormiljøer. 

Varmefolien er slitesterk, driftssikker og svært tynn – kun 0,3 mm. Den inneholder ikke halogener eller PVC. Konstruksjonen er tatt opp i GBR bransjeretningslinjer "Tregulv på gulvvarme".

Koble varmefolien til dobbeltisolerte tilkoblingskabler og tilkoblingsklemmer som inngår i pakken. Til dette trengs også en presstang.

Foil Kit kan installeres over eksisterende gulvkonstruksjoner som betong, gips- eller sponplate. Kun i tørre rom. Hvis det ligger en plastmatte på gulvet, må den fjernes før installasjonen. Folien installeres alltid sammen med isolerplaten Ebisol. På denne måten får du et energieffektivt system, med utmerkede trinnlydsdempende egenskaper.

Styring

Du styrer gulvvarmen med termostaten EB-Therm 205. Den har to forhåndsinnstilte energisparingsprogrammer, et for hjemmemiljøer og et for kontormiljøer. Alle Ebecos gulvvarmetermostater er digitale og utstyrt med fuzzy-teknologi for minimale temperatursvingninger.