Frakt & Levering

- Vi ordner transport og leverer rett hjem på døra i løpet av kort tid. 

- Varer over 80 kvm har fri frakt, 100 kvm på sterkt reduserte kampanjevarer, trekkes i fakturaen. OBS: Levering nord for Trondheim? Ta kontakt og se om vi kan tilby fri frakt. 

- Lagervarer forlater vårt lager fortløpende. Alle andre varer produseres fortløpende etter dine mål og spesifikasjoner (tilvirkningsvarer). Leveringstiden på tilvirkningsvarer er mellom 4-8 uker

- Har din bestilling både lagervarer og tilvirkningsvarer, leveres bestillingen samlet om ikke annet er avtalt.

- Ønsker du å få gulvene dine i flere sendinger, ordner vi det mot tilleggsbetaling av ekstra fraktkostnader.

- Levering skjer til leveringsadresse angitt i bestillingen.

- Vi leverer kun til fastlands - Norge. Er leveringsadressen på en øy uten broforbindelse leverer vi til nærmeste rimelig sted på fastlandet.

- Vi holder det oppdatert gjennom hele leveringsprosessen. 

- Det forutsettes at det er kjørbar vei fram til leveringsadressen med stor lastebil, lengde opp til 18m, bredde opp til 2,6m pluss speil, høyde opp til 4,5m. Dersom dette er et problem, ber vi deg kontakte oss for å finne en løsning. 

- Levering skjer med lastebil med løftelem dersom ikke annet er skriftlig avtalt. Vi leverer derfor på gateplan. Vennligst ta kontakt om du ønsker levering med kranbil.

- Møter du ikke opp til avtalt leveringstidspunkt, kan vi være nødt til å viderefakturere deg transportørens gebyr for bomtur, eller losse varene i ditt fravær og da ansees leveringen som utført. På samme måte kan vi være nødt å viderefakturere transportørens gebyrer for unødig ventetid forårsaket av kunden.

- Ønsker du å hente gulvet ditt selv fra vårt lager i Drammen, da er det bare å ta kontakt. 

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.