Vil fiskebensparkett passe hjemme hos deg?

09 29, %Å

På tide å skifte parkett? Med vår nye Augmented Reality (A.R.) teknologi, kan du ta et bilde av rommet og laste det opp, så får du fort se hvilken fiskebensparkett som passer best i hjemmet ditt! Prøv det selv her.

Vi i Gulvbutikk har full forståelse for at det kan være en utfordring å avgjøre hvilken fiskebensparkett som er det perfekte valget for deg og ditt hjem. Det kan være vanskelig å forestille seg hva resultatet blir, når du ikke ser hvordan fiskebensparketten vil passe inn blant dine møbler, men nå har du muligheten!
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre din gulvkjøpsopplevelse, og vårt mål er å gjøre det så enkelt og oversiktlig som mulig. Vi er derfor stolte over å kunne presentere A.R. som de første i Norge! A.R. er en interaktiv opplevelse av et miljø i den virkelige verden, der virkelige objekter forbedres gjennom datagenerert informasjon. Prosessen er enkel og rask. Alt du trenger å gjøre, er å laste opp et bilde av rommet, der du vurderer å bytte til en av våre kvalitets fiskebensparkett. Fra det øyeblikket registrerer den moderne teknologien hvor ditt nåværende gulv er, og plasserer fiskebensparketten du velger ovenpå det eksisterende gulvet ditt digitalt. Dette betyr at du umiddelbart kan finne den fiskebensparketten som passer best inn i hjemmet ditt – kun ved et klikk.

A.R. vil bli et fantastisk hjelpemiddel i ditt neste gulvkjøp, prøv det. Vi vet du ikke vil bli skuffet!